Välkommen till Ordliv

Vad roligt att du hittat hit! Jag heter Jenny Hanson Owenius, och jobbar som lektör och manusutvecklare. Under årens lopp har jag läst texter av de mest skilda slag och genrer. På ytan har de kanske inte haft så många likheter, men en sak har de alla gemensamt; de är resultatet av en rejäl dos kreativitet och insikten om hur viktiga ord är. Jag har alltid varit intresserad av psykologi och personlig utveckling, och någonstans har ett frö planterats; varför inte använda den enorma kreativitet som finns i skrivandet till att hitta den livsberättelse vi alla har? Nu har fröet mognat, och jag är så glad över att jag äntligen har möjlighet att sjösätta mitt drömprojekt: Ordliv. I den här bloggen kommer jag att ta upp olika ämnen mellan himmel och jord, penna och papper, och senare i vår hoppas jag också på att kunna presentera kursen Personlig utveckling genom kreativt skrivande. Den kommer att ge dig de verktyg som behövs för att skriva en roman, men också gå igenom hur de kan användas för att skapa medvetenhet om de mönster som styr våra liv; de mönster som kan både stjälpa och hjälpa.                            

Om du är intresserad av att följa mitt arbete med Ordliv, och/eller gillar gulliga kattbilder är du varmt välkommen att följa mig och min fyrbenta medarbetare Nemi på instagram: @ordliv_jenny